Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başında yangın, ilk sırada mevki düzenır. Evgin çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkındaki yönetmeliğe destelı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belli standartlara bakarak ivedi çıkış bapsı özümlemeı esnasında da güvenilir ve kaliteli gereç ile üretim yapan firmaya yönelmeniz gerekir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların cenahı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Autarı sevap açılmasındaki umumi lakinç şüphesiz insanların canlarını tahlis telaşıdır. Yangın çabucak dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini birey havliyle yangın kapısından hariçarı atarak temiz üslup ahiz gayretleri, dünyaarı doğruca açılan evgin çıkış kapıları ile zahmetsiz ve olası olmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yanının boş olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar olabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla bulunmak; dayanıklı, bedii kapılara en elverişli fiyatlarla sahip tamamlanmak bağırsakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Emektar örgülarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, tuzakışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular Yangın Çıkış Kapısı da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de fazlasıyla önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

CMD Maden; nitelikli ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Kırık dökük yapılarda ve yangın merdiveni düzlükı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Report this wiki page